mellow kids romania

Mellow Kids - Magazin online de produse pentru copii

Mellow Kids este un brand local născut din dorința de a face mai frumoasă viața copiilor și a părinților.

În portofoliul nostru de produse se regăsesc lămpi de veghe pentru copii și bebeluși, care asigură un somn liniștit pe parcursul întregii nopți. Aceste lămpi de veghe au un design atractiv pentru cei mici, care se vor împrieteni rapid cu animăluțele simpatice de pe lampă. Chiar și cei mari se vor bucura de ea, întrucât se integrează perfect în casele decorate în stil scandinav! 😄

Te-ai putea întreba, de ce Mellow Kids și nu un alt brand? În acest articol vei descoperi ce ne deosebește de alte branduri.


Ce facem diferit la Mellow Kids?

mellow kids romania

La Mellow Kids fericirea vine din lucrurile mici, de aceea, ne dorim să te bucuri de simplitatea și autenticitatea vieții de zi cu zi. Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea armonioasă a micuțului tău și să aducem un strop de bucurie în familia ta.

Muncim de zor la dezvoltarea pieselor de decor pentru copii care creează o atmosferă caldă și primitoare în interiorul casei tale. Prioritatea noastră este de a-ți oferi produse fabricate din materiale naturale și rezistente în timp, dar mai ales, produse sigure pentru micuțul tău.


Integritate, promptitudine și ajutor

La Mellow Kids, preferăm să construim relații de lungă durată cu clienții noștri, de aceea suntem prompți și oferim ajutor și consultanță pe mai multe căi: telefonic, pe e-mail și pe rețelele sociale. De asemenea, îți oferim garanție 24 luni de la achiziția produselor, și ne asumăm inclusiv taxele de transport. 

 lampa de veghe mellow kids

Dacă te mai întrebi de ce să alegi Mellow Kids, mai jos găsești un rezumat al valorilor companiei. 😉

  • Calitate și onestitate: oferim produse de calitate și certificate la nivel european. Înainte de a-ți livra produsele, le verificăm cu atenție pentru a-ți garanta calitatea și siguranța acestora.
  • Integritate și responsabilitate: vom face mereu ceea ce am promis. Avem o atitudine serioasă față de tine și ne preocupă în primul rând cum putem noi să te ajutăm pe tine și pe micuțul tău.
  • Achiziții sigure - clienții Mellow Kids se bucură de produse testate și de cumpărături fără riscuri. Ne dorim să dai o șansă produselor noastre, de aceea îți oferim 24 luni garanție la lămpile de veghe.
  • Promptitudine și ajutor: ne dedicăm timpul pentru a sta la dispoziția ta pe toate canalele de comunicare, oferindu-ți consultanță și ajutor atunci când ai nevoie.
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.