Despre noi

Povestea noastră

Mellow Kids este un brand local născut din dorința de a face mai frumoasă viața părinților și a micuților săi. 

Inspirați de cultura scandinavă și pasionați de creație, am pornit într-o aventură pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor mici. Punem preț atât pe calitate și utilitate, cât și pe designul modern. În acest fel, încercăm să împărtășim cu voi dragul de clipe magice, de povești și de amintiri.

Punem accent pe materiale naturale și durabile, palete cromatice luminoase și texturi plăcute la atingere. Ne place să aducem în armonie multifuncționalitatea și confortul, pentru a obține o atmosferă caldă și primitoare. Ne dorim ca produsele noastre să-ți aducă o stare de bine ție și copilului tău. 


Misiunea și Viziunea noastră:

Fericirea vine din lucrurile mici, de aceea, ne dorim să te bucuri de simplitatea și autenticitatea vieții de zi cu zi. Pentru că ești prioritatea noastră, lucrăm constant la dezvoltarea produselor care vor face mai frumoasă viața ta și a celor mici.

Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea armonioasă a micuțului tău și să aducem un strop de bucurie în familia ta.

 

Valorile noastre:

 

Calitate și onestitate

Oferim produse de calitate și certificate la nivel european, dezvoltate și testate de către noi. Înainte de a-ți livra produsele, le verificăm cu atenție pentru a-ți garanta calitatea și siguranța acestora.

Integritate și responsabilitate

Vom face mereu ceea ce am promis. Avem o atitudine serioasă față de tine, clientul nostru, și ne preocupă în primul rând cum putem noi să te ajutăm pe tine și pe micuțul tău.

Achiziții sigure

Ne dorim cu adevărat să dai o șansă produselor noastre, de aceea îți oferim 24 luni garanție la produsele Mellow Kids. 

Promptitudine și ajutor

Îți stăm mereu la dispoziție pe toate canalele de comunicare, oferindu-ți consultanță și ajutor atunci când ai nevoie.

Mellow Kids înseamnă mai mult decât produse pentru copii. Mellow Kids este despre conectarea cu cei dragi, despre un stil de viață autentic, despre bucuria lucrurilor simple.

Lasă-te inspirat de Mellow Kids și hai să construim amintiri împreună!