5 sfaturi pentru alegerea unei lămpi de veghe pentru copilul tău

5 sfaturi pentru alegerea unei lămpi de veghe pentru copilul tău

Dacă ești părinte, cu siguranță îți dorești să oferi cel mai bun somn și confort micuțului tău. O lampă de veghe poate fi de mare ajutor pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă în camera copilului, mai ales dacă acesta se teme de întuneric. 

În acest articol, îți vom oferi câteva sfaturi esențiale pentru a te ajuta să alegi lampa de veghe potrivită pentru copilul tău.


lampa de veghe copii

 • Stabilește un buget
 • Înainte de a te lansa în căutarea lămpii de veghe, stabilește un buget. Lămpile de veghe variază foarte mult în preț, așa că este important să știi cât vrei sau poți să investești.


 • Alege tipul de lampă de veghe
 • Există multe tipuri de lămpi de veghe disponibile pe piață, de la lămpi cu bec incandescent la cele cu LED-uri. Lămpile cu LED-uri sunt cele mai recomandate, deoarece acestea sunt mai economice și mai durabile în comparație cu celelalte tipuri de becuri.


 • Dă întâietate siguranței 
 • Siguranța este întotdeauna un aspect important atunci când vine vorba de produse pentru copii. Verifică dacă lampa de veghe are certificări de siguranță și asigură-te că nu are colțuri ascuțite sau piese de mici dimensiuni ce pot fi periculoase pentru copilul tău.


 • Optează pentru o lumină caldă 
 • Este important să alegi o lampă de veghe care să emită o lumină caldă și blândă. Această lumină va ajuta copilul să se simtă confortabil și liniștit în timpul nopții.


 • Nu uita de design
 • Designul unei lămpi de veghe poate fi important atunci când vine vorba de cei mici. O lumină de veghe cu un design atractiv poate fi un motiv în plus pentru copil să o folosească. De asemenea, optează pentru o lampă de veghe care se potrivește cu decorul din camera copilului.


  lampa de veghe copii mellow kids romania

  Cu aceste sfaturi în minte, poți să alegi cu încredere lampa de veghe perfectă pentru copilul tău. La Mellow Kids găsești o varietate de modele de lămpi de veghe cu bec LED, fabricate din materiale de calitate și cu certificările de rigoare. Copiii se vor împrieteni rapid cu animalele ilustrate pe lampă, bucurându-se de o atmosferă liniștitoare și plăcută. Lampa se va integra perfect în casele decorate în stil contemporan sau scandinav, făcându-i fericiți și pe părinți.


  Citește și: Lumina de veghe pentru copiii care se tem de întuneric: cum poate fi de ajutor?

  Înapoi la blog

  Scrieți un comentariu

  Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.