De ce să alegi o lampă de veghe de la Mellow Kids?

De ce să alegi o lampă de veghe de la Mellow Kids?

Dacă îți dorești să oferi copilului tău o noapte liniștită și un somn odihnitor, o lumină de veghe poate fi o soluție excelentă. Dar cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, poate fi dificil să alegi produsul potrivit. În acest articol vom explora motivele pentru care merită să alegi o lampă de veghe de la Mellow Kids.

lampa de veghe pentru copii de la mellow kids romania

Design unic și atractiv pentru copii

Lămpile de veghe de la Mellow Kids au un design unic și atrăgător pentru cei mici, conceput chiar de către echipa din spatele brandului. Lampa este disponibilă în câteva modele de ilustrații, unele convenționale pentru fetițe sau băieței, dar și modele unisex. Micuții se vor împrieteni cu animăluțele ilustrate pe lampă, iar lumina va oferi liniște și siguranță pe timpul nopții.


Tehnologie LED eficientă energetic

Lămpile de veghe de la Mellow Kids sunt echipate cu LED-uri economice, ceea ce înseamnă că acestea consumă mai puțină energie electrică decât alte lămpi de pe piață. Acest lucru nu doar că este benefic pentru mediul înconjurător, ci și pentru buzunarul tău. De asemenea, LED-ul nu se încălzește ca un bec incandescent, așadar este un dispozitiv de iluminat sigur pentru copii.


Calitate superioară

Mellow Kids este un brand de încredere în domeniul produselor pentru copii. Lămpile lor de veghe sunt fabricate din materiale de calitate superioară și au fost testate pentru siguranță și eficiență energetică. Acestea sunt produse cu grijă pentru a oferi părinților și copiilor încredere și liniște deplină. 


Siguranță și conformitate

Lampa de veghe pentru bebeluși și copii nu are muchii ascuțite sau piese de mici dimensiuni care să fie periculoase. De asemenea, lămpile au certificările CE și RoHS, conform cărora produsele îndeplinesc standardele UE de siguranță, sănătate și protecție a mediului; și că nu conțin elemente nocive sau substanțe chimice.


Garanție 24 de luni 

Mellow Kids oferă GARANȚIE pentru becul LED al lămpii de veghe pentru copii, valabilă 24 luni de la data achiziției. În cazul în care becul LED se defectează în perioada de garanție poți trimite piesa defectă înapoi, iar ei o înlocuiesc cu una nouă, asumându-și  inclusiv taxele de transport. 


lampa de veghe pentru copii de la mellow kids romania

Lămpile de veghe de la Mellow Kids sunt o alegere excelentă pentru orice părinte care își dorește să ofere copilului său un somn liniștit și odihnitor. 


Citește și: Lumina în camera copilului: Cum alegi corect corpurile de iluminat?

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.